Fönsterputs

Omdömen

Tack för ett utmärkt utfört arbete på Marknadsgatan med både puts , skrap och klättring utav dessa röda fönster. Då jag ej har Facebok skriver jag detta som ett mail istället. Betyget är fem stjärnor. Nu kunde jag ej vara på plats själv utan det var maken som skötte detta.

Anita


Följ oss på Facebook

Fönsterputs i Borlänge med omnejd

Ljus är otroligt viktigt för att vi ska må bra, och ljus får vi genom fönstren. Men när det blir smutsigt och repigt så försämras ljusinsläppet. Idag så vet vi med säkerhet att ljuset som vi får in genom fönstren kommer att påverka hur vi mår, hur bra vi sover, och hur vår allmänna hälsa ser ut. Man kan alltså säga att fönsterputs i Borlänge inte bara handlar om att man vill hålla det rent och snyggt omkring sig. Med ett bättre inflöde av ljus så får man högre livskvalitet.

Vi är specialister på glas och klarar av puts såväl som avkalkning, glas-behandling (även för bilglas) och borttagning av repor.

 

Hjälp med fönsterputs i Borlänge

Vi hjälper till med professionell städning och fönsterputs i Borlänge, vilket man har riktigt stor glädje av. Inga fönster är för svåra för oss då vi har verktygen, tekniken och erfarenheten som krävs för att göra jobbet på rätt sätt. Det här betyder i praktiken att vi snabbt och effektivt får bort smutslager som faktiskt kan skada fönsterglas och fönsterkarmar. För oss så är grundlighet ett ledord för vi vet att fönster mår bra av korrekt hantering. Samtidigt så ser vi till att jobba med fasta och rimliga priser så att hem och arbetsplatser kan putsa fönster med jämna mellanrum för allas välmående.

 

Hur ofta ska man putsa fönster?

Det finns förstås perioder då man upplever att fönster utsätts för mer smuts. Då det regnar och blåser så blir det naturligt så att byggnader och fasader utsätts för mer smuts och slitage. Det är inte under den här perioden som man ska dra igång en stor fönsterputsning utan hellre då vädret blir mildare och man får längre perioder med torrt väder. Hur ofta man ska putsa beror också på den typ av fönster man har och var de sitter. Vi tycker att det är viktigt att jobba på ett flexibelt sätt men samtidigt så finns det en stor nytta av att regelbundet ta hand om rutorna. I ett hem så kan man alltid utföra enklare städning från insidan av huset och se till att fläckar från små händer och tassar tas bort, sedan så kan det vara klokt att 1-2 gånger per år få en professionell fönsterputsning i Borlänge där man kommer åt ordentligt och får en ytbehandling som gör att rutorna förblir rena längre.

Vi ger gärna råd och tips omkring fönsterputsning. Berätta för oss om ditt hem eller arbetsplats för att få ett förslag om lämplig skötsel av rutor.

 

Professionella arbetsmetoder

Vi erbjuder professionell städhjälp och det betyder att vi arbetar på ett sätt som är effektivt och som inkluderar metoder och material som är bra för miljön. Vi är väl medvetna om vikten av korrekt puts av fönster och vi strävar bland annat efter att:

 • Se till att fönster ser attraktiva ut. Det här är särskilt viktigt för företag som ger ett bättre intryck med en ren fasad och fönster som blänker.
 • Öka värdet på fastigheten. Om du ska sälja ditt hem så är det otroligt viktigt att fönsterrutor ser bra ut.
 • Hindra nedbrytning av glas. Glas påverkas av smuts, hårda mineraler, surt regn och rester av målarfärg. Glaset är poröst och därför så måste man putsa regelbundet för att se till att det inte skadas av alla ämnen som det utsätts för.
 • Spara energi. En annan anledning till att man behöver putsa fönster i Borlänge regelbundet är de tuffa vintrarna. Med rena och välmående glas så är det lättare att hålla kylan ute men att få in de värmande solstrålarna.
 • Ge bättre utsikt. Missa inte de fyra årstiderna därutanför! Snö, regn, sol och vind är vackert att se på och något som faktiskt kan ge en kick i vardagen.
 • Jobba på ett säkert sätt. Fönster kan vara svårt att komma åt och då gäller det att arbeta på ett lugnt sätt med de redskap som krävs för att behålla säkerhet utan att tumma på putsningens effektivitet.

 

Regelbunden städning

Vi erbjuder ju även städhjälp och städning i Borlänge i form av golvvård, trappstäd, kontorsstäd och mer. Vi tror att helheten är mycket viktig men vill inte begränsa någon. Det går givetvis alldeles utmärkt att enbart beställa fönsterputs i Borlänge från oss. Vi rekommenderar två gånger per år för bästa möjliga resultat. Hör gärna av er till oss för att få mer information om priser, arbetsmetoder, och när vi kan komma för att putsa era fönster.

 

Öppettider

Mån-Fre: 08:00-17:00

Vi finns här

Vill du veta mer?

Varför välja oss?

 • Vi är specialister på glas
 • Boka smidigt via telefon
 • Effektiv kalkborttagning
 • Glasbehandlingar
 • Restaurering av glas
 • Kostnadsfri rådgivning

Mobilanpassad webbsida av Jaddla