Städning

Omdömen

Tack för ett utmärkt utfört arbete på Marknadsgatan med både puts , skrap och klättring utav dessa röda fönster. Då jag ej har Facebok skriver jag detta som ett mail istället. Betyget är fem stjärnor. Nu kunde jag ej vara på plats själv utan det var maken som skötte detta.

Anita


Följ oss på Facebook

Städning i Borlänge med omnejd

Det är knappast någon hemlighet att man mår bra när det är rent och snyggt i hemmet såväl som på arbetsplatsen. Men vem har tid att städa när det är så mycket annat som man ska hinna med? Vi hjälper till med städning i Borlänge under veckans alla dagar så att ni kan göra annat. För oss så är städningen en konst som vi bemästrar, och vi jobbar på ett smidigt och effektivt sätt med miljövänliga medel och material. När vi är klara så är det rent och fint igen, och då vi kommer med jämna mellanrum så behöver det aldrig bli så smutsigt att man inte trivs.

 

Effektiv städning i Borlänge

För oss så är det viktigt att erbjuda en flexibel och effektiv tjänst. Vi vet att arbetsplatser kan behöva hjälpen under kontorstid, medan man för en bostad kanske föredrar att städningen sker under timmar då ingen finns på plats. Vi anpassar oss efter ert behov och vi klarar av att städa oavsett om ni är på plats eller inte. Med tiden så lär vi känna varandra och det leder till väldigt effektiv städning i Borlänge eftersom vi inser precis hur ni vill ha det.

 

Våra mål är att:

 • Städa effektivt och noggrant
 • Erbjuda arbetsmetoder och produkter som är miljövänliga
 • Möta de krav som finns om tidsplanering och uppgifter
 • Ta hand om övergripande städhjälp med fönsterputs och golvvård
 • Skapa ett förtroende mellan städpersonal och kund

Vi jobbar hela tiden med att förbättra våra städtjänster och för att lyckas med detta så är vi mycket lyhörda. Vid det här laget så har vi insett att varje hem och arbetsplats kräver sin egen unika städning och därför så är vi alltid villiga att lyssna på er för att få veta hur ni vill ha det. Vi kan det här med städhjälp och lokalvård, och rent blir det, men alltid på ett sätt som ni känner er nöjda och bekväma med.

 

Hur ofta behöver man städhjälp?

Det här är en fråga som vi får rätt så ofta och svaret beror förstås på vad som ska städas. Vi tar uppdrag där det krävs städning dagligen och vi klarar också av enstaka städjobb som kanske behövs efter en fest, vid flytt, eller då man behöver lite mer kraft och professionellare metoder. Vi kan också se till att viktig vård av fönster utförs med professionell fönsterputs och lagning av repor. Tillsammans så skräddarsyr vi en plan som passar ert hem, kontor eller industrilokal.

 

Frigör tid

För många så kan det där med städhjälp kännas som lyx men faktum är att det här är något som så många behöver för att klara av vardagens krav. På en arbetsplats så är det självklart att man behöver professionell städhjälp, men i hemmet så kanske man inte inser att man faktiskt behöver den här hjälpen för att frilägga tid som man behöver till annat. Betänk vad du får tid med när vi tar hand om grundlig städning, disken, fönsterputs, trappstädning och mer…

Kontakta oss idag för en offert för städning i Borlänge. Vi erbjuder låga priser utan att tumma på kvalitet!

Öppettider

Mån-Fre: 08:00-17:00

Vi finns här

Vill du veta mer?

Varför välja oss?

 • Vi är specialister på glas
 • Boka smidigt via telefon
 • Effektiv kalkborttagning
 • Glasbehandlingar
 • Restaurering av glas
 • Kostnadsfri rådgivning

Mobilanpassad webbsida av Jaddla